ISO PRO 2:1 4000g

ISO PRO 2:1 4000g


Sacharidy a gainery s obsahem nad 20% proteinů nad 2500g
Druh Původní cena Sleva Ušetřím Cena Množství
chocolate
skladem
příchut chocolate 1 999 Kč 10% 200 Kč 1 799 Kč
cinnamon apple pie
skladem
1 999 Kč 10% 200 Kč 1 799 Kč
lemon meringue
skladem
1 999 Kč 10% 200 Kč 1 799 Kč
Další informace k produktu ISO PRO 2:1 4000g
Podrobný popis
ISO PRO 2:1 4000g

Nejnovější technologie přináší špičkovou kombinaci nutrientů určených nejen pro pevné a definované svaly, ale také pro maximální metabolický výkon a rychlou regeneraci.

ISO PRO 2:1 využívá nejnovějších studií a poznatků v oblasti mTOR proteinové syntézy a efektivní obnovy svalového glykogenu. Společnost Reflex Nutrition se zabývá vývojem a inovacemi doplňků sportovní výživy od roku 1996. Za tu dobu vytvořili důvěryhodný výzkum založený na intenzivním silovém tréninku a efektivní suplementaci. Tento prémiový produkt patří spolu s One Stop XTREME do tzv. elitní kategorie produktů zn. Reflex Nutrition a je určen pro všechny náročné sportovce, kteří chtějí využít svůj svalový potenciál na maximum.

Kombinace špičkových sacharidů (cyklický dextrin) a syrovátkového izolátu (Grass-Fed WPI) v poměru 2:1

ISO PRO 2:1 obsahuje 100% naštěpený (enzymaticky hydrolyzovaný) amylopektin z tzv. voskové kukuřice (waxy maize), který je zdrojem tzv. cyklických dextrinů. Cyklické dextriny vykazují obdobnou molekulární strukturu jako svalový glykogen, proto představují optimální a pro tělo lehce stravitelný zdroj tzv. vysokomolekulárních sacharidů (tím se výrazně odlišují od standardních forem maltodextrinů a jednoduchých cukrů).

Druhou důležitou složkou je vysoce stravitelný nedenaturovaný izolát syrovátkové bílkoviny od volně pasoucích se krav (tzv. grass-fed). Je to pravděpodobně nekvalitnější forma proteinu, která je v současné době dostupná a obsahuje navíc biologicky aktivní mikrofrakce, které jsou obsaženy v přírodní čisté bílkovině.

Aditivum 3 g MCT tuků, 3 g L-glutaminu a 60 mcg chromu v každé dávce

MCT tuky z kokosového oleje jsou speciální tuky se střední délkou řetězce mastných kyselin. Díky této unikátní molekulární struktuře se rychle vstřebávají, neuskladňuji se ve formě zásobního tuku, ale naopak podporují jeho odbourávání. Při štěpení MCT tuku na energii se vytvářejí tzv. ketony, které dokáží zamezit odbourávání svalové hmoty.

Další důležitou složkou je aditivum volné formy L-glutaminu (3 g na dávku). L-glutamin (zdroj fermentace) je nejvíce zastoupenou aminokyselinou v lidském těle a je pro fungování celého organizmu naprosto zásadní. Svaly, buňky i mozek L-glutamin používají jako palivo. Ze všech aminokyselin v rámci svalové hmoty má nejvyšší zastoupení právě L-Glutamin, a to až 61 %. Stres a nadměrné zatížení svalů snižuje zásoby glutaminu v těle. L-Glutamin je spolu s L-Lysinem také zásadní pro obnovu buněk střevní sliznice, kde tvoří až 70 % z celkového množství aminokyselin.

Chrom ve formě pikolinátu souvisí s optimální inzulinovou odezvou a rezistencí. Chrom napomáhá tak, aby energie dodaná cyklickými dextriny působila v těle rovnoměrně, delší dobu, a aby nebyla negativně ovliněna inzulinová sensitivita.

Minimalizovaný obsah jednoduchých cukrů v produktu

ISO PRO 2:1 obsahuje minimalizovaný obsah jednoduchých cukrů, dle jednotlivých příchutí se jedná o 2,5 – 4,9 % z celkového obsahu produktu, zbytek sacharidové složky tvoří vysokomolekulární cyklické dextriny.

Lahodná chuť a celé křupavé kousky

Mimo skvělého výživového profilu se Iso Pro 2:1 vyznačuje také tím, že si na něm skutečně pochutnáte. Obsahuje celé křupavé kousky vašich oblíbených dobrot – podle příchuti jsou to marshmallows, sušenky, sněhové pusinky nebo skořicovou drobenku. Tyto kousky jsou záměrně udělány tak, aby se v šejkru nerozpustily a bylo třeba je pokousat. Mají připravit skvělý chuťový zážitek a pocit opravdové nutriční bomby, která je odměnu za tvrdou dřinu.

Základní benefity produktu

  • Instantní svalová infuze pro maximální svalový potenciál
  • Kombinace špičkových sacharidů (cyklický dextrin) a syrovátkového izolátu (Grass-Fed WPI) v poměru 2:1
  • Aditivum 3 g MCT tuků, 3 g l-glutaminu a 60 mcg chromu v dávce
  • Minimalizovaný obsah laktózy a jednoduchých cukrů
  • Ideální zdroj aminokyselin pro regeneraci a růst svalových vláken
  • Ideální zdroj cyklických sacharidů, MCT tuků a chromu pro šetrnou obnovu svalového glykogenu
  • Dávkujte po výkonu, mezi tréninky, kdykoliv během dne
  • Tři úžasné příchutě s obsahem křupavých kousků kuliček

Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:

  • Budování čisté svalové hmoty a síly (silové sporty, fitness atd..)
  • Zvýšení celkového metabolického výkonu (cross-fit, bojové sporty atd..)
  • Zrychlení regenerace (dynamické a kolektivní sportovní disciplíny)
  • Zlepšení vytrvalosti (vícedenní fyzická zátěž)

SLOŽENÍ

ISO PRO 2:1 4000g

obsahuje: Enzymaticky hydrolyzovaný waxy kukuřičný škrob (35 %), syrovátkový proteinový izolát (původ EU) (24 %), ovesná mouka, triglyceridy se středně dlouhým řetězcem (MCT) v prášku, kakao, L-glutamin, kousky sušenek obalených v čokoládě (3 %) [pšeničná mouka (s uhličitanem vápenatým, železem, niacinem, thiaminem), cukr, palmový olej (z udržitelných zdrojů), řepkový olej, kakao, sůl, bambucký olej), kousky vegan marshmallow (3 %) (glukózo-fruktózový sirup, cukr, dextróza, stabilizátor karagenan), aroma, barviva (oxid titaničitý, betanin), aroma, mořská sůl, sladidlo sukralóza, pikolinát chromitý.

DÁVKOVÁNÍ

ISO PRO 2:1 4000g

rozmíchejte 100 g (přibližně 3 zarovnané odměrky*) s 350 ml vody nebo mléka v shakeru. Křupavé kousky se nerozpustí. Produkt konzumujte ihned po namíchání, nenechávejte stát po delší dobu v teple. *Odměrka je součástí balení, vlivem transportu může klesnout ke dnu. 1 odměrka = 60 ml (přibližně 33 g).

Upozornění:

Nevhodné pro děti, mladistvé do 16 let, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje vyváženou a pestrou stravu a zdravý životní styl. Skladujte v suchu, chladu, mimo dosah dětí (nebezpečí udušení) a slunce. Po otevření pevně uzavírejte a spotřebujte do 3 měsíců. Může obsahovat stopy vajec, lepku a sóji

Průměrné nutriční informace
ve 100 g v 1 dávce 100 g
Energetická hodnota 1580 kJ 1580 kJ
Energetická hodnota 374 kCal 374 kCal
Bílkoviny - proteiny 25 g 25 g
Průměrné nutriční informace
Bílkoviny - proteiny


Z hlediska svalového objemu je pro nás nejdůležitější taková bílkovina, která je rychle vstřebatelná a má silný anabolický účinek. Velmi výstižnou odpovědí je poměr bílkovin v lidském mateřském mléce. Jinými slovy je to právě to, na čem jsme „odkojeni“ v období, kdy potřebujeme maximální růstový potenciál. Lidské mléko obsahuje syrovátkovou bílkovinu a kasein v poměru 4 / 1, tedy přesně naopak než je tomu v mléce kravském. Proto je pro nás nejdůležitější v objemovém tréninku právě syrovátková bílkovina, která se vyznačuje velmi rychlou „vstřebatelností“. Pro příklad - pokud přijmeme nalačno 30g syrovátkového proteinu, hladina aminokyselin v krvi dosáhne vrcholu již po jedné hodině a vrátí se na původní úroveň cca po dvou hodinách, to má svůj význam zejména po tréninku, kdy je kladen důraz na rychlý příjem lehce stravitelných bílkovin. Dalším faktorem je silný anabolický účinek syrovátkové bílkoviny, kdy uvedená dávka 30g zvýší až o 68% úroveň syntézy bílkovin.

Doporučené formy pro svalový objem:
Syrovátkový izolát, koncentrát, hydrolyzát, či jejich kombinace ( viz. níže – legenda )
Vícesložková bílkovina, v poměru syrovátková bílkovina / kasein, nebo vaječná bílkovina – 3 až 4 / 1
Večer před spaním je možné dávkovat kasein, nebo mléčný izolát
DIETA, ZPEVNĚNÍ POSTAVY

Pokud je Vašim cílem „shodit“ tuk a zpevnit postavu, je pro Vás naopak nejdůležitější bílkovina, která se vstřebává pomalu a zásobuje tak Vaše tělo potřebnými aminokyselinami po dobu tří až čtyř hodin. Právě kravské mléko má ideální poměr „pomalého“ kaseinu a syrovátky 4 / 1. Ideální formou je tedy v tomto případe mléčný izolát, či přímo kasein. Mléčný izolát nabízí kromě vysokého obsahu pro tělo nepostradatelných (esenciálních) aminokyselin, vysoký obsah bioaktivních peptidů (laktoferin, glykomakropeptidy), které mají pozitivní účinky na zdravotní stav a regeneraci. Kasein je nesporně v této kategorii králem, je znám pro svůj silný antikatabolický účinek: díky pomalému vstřebávání, velmi silně brání odbourávání bílkovin ze svalové hmoty, po dobu až 4 hodin. Nevýhodou kaseinu je těžší stravitelnost (sráží se žaludku během trávení do „zhluků“), proto se vyrábí ve formě vazby na minerál a to nejčastěji vápník, nebo draslík. Právě tyto formy usnadňují jeho stravitelnost a využití. V současné době přichází také na trh nová, revoluční forma micelárního kaseinu, která daný problém doslova eliminuje. Další vhodnou bílkovinou, zejména pro ženy, je sojová bílkovina, opět ve formě sojového izolátu. Sojová bílkovina je po Amaranthu druhá nejplnohodnotnější rostlinná bílkovina, která má deficit esenciální (pro tělo nepostradatelné) aminokyseliny L-methioninu. Mezi její hlavní pozitiva patří vysoký obsah flavonoidů, které mají silné antioxidační a antikancerogenní (protirakovinné) účinky. Často se v tomto případě používají vícesložkové proteinové produkty založené na kombinaci uvedených složek, které jsou případně obohaceny i o vaječný albumin, který je po kaseinu druhou „nejpomalejší“ bílkovinou z hlediska vstřebávání.

Doporučené formy pro dietu, zpevnění postavy:
Kaseinát vápenatý, micelární kasein
Mléčný izolát
Sojový izolát
Kombinace uvedených složek
Legenda - používané formy bílkovin dle čistoty:

- Koncentrát: obsahuje 70 – 85 % bílkovin, zbytek tvoří nežádoucí balastní látky, u mléčných bílkovin např. laktóza. Jedná se o méně kvalitní formu bílkoviny

- Izolát: obsahuje 90 – 98 % bílkovin. Jedná se o vysokokvalitní formu bílkovin.

Poznámka: pokud se daná forma bílkoviny štěpí, vzniká hydrolyzát, pro který je charakteristický vysoký obsah volných, rychle vstřebatelných aminokyselin a jejich řetězců ve formě oligopeptidů a polypeptidů.

Jak již bylo řečeno dříve, bílkoviny, neboli proteiny jsou opravdovým základem nejen posilovacího tréninku. Proteiny jsou totiž v organismu všudypřítomné. Jsou jak častou stavební jednotkou (základ svalů, kostí i vazů), tak především součást všech enzymů, to znamená látek hlídajících a usměrňujících veškeré metabolické pochody (ano, i ty související s posilováním). My se ale nyní nebudeme zabývat metabolismem jako takovým příliš do hloubky a spíš se podíváme na bílkoviny co do jejich příjmu a zhruba si přiblížíme jejich přeměny v organismu a úskalí v jejich požívání ...

Proteiny nejsou ve své podstatě nic jiného než jen řetězec základních stavebních kamenů, a to sice aminokyselin. Takovýchto aminokyselin se v lidském těle vyskytuje 20 (v některých literaturách může být uvedeno 21). Tyto se dělí na neesenciální (tělo je dokáže vyrobit) a esenciální (obsahují některé řetězce, které tělo nedokáže připravit, a tudíž jsme odkázáni na jejich příjem v potravě). Je zajímavé, že pomocí pouhých 20 aminokyselin je možno poskládat nepřeberné množství proteinů jen jejich prostým přeskupením. Tomu se říká stavebnicový princip.
otaznik
Sacharidy - uhlohydráty 55 g 55 g
Průměrné nutriční informace
Sacharidy - uhlohydráty


Organické látky obsažené v rostlinných a živočišných tkáních. Dělí se na jednoduché sacharidy, tj. na monosacharidy (glukosa, fruktosa), a na sacharidy složené, tj. oligosacharidy (disacharid sacharosa) a polysacharidy (škrob, celulosa). Sacharidy jsou vedle bílkovin a tuků nejdůležitější základní složkou výživy.
otaznik
z toho cukry 4,5 g 4,5 g
Průměrné nutriční informace
z toho cukry


Cukry řadíme obecně mezi sacharidy. Jak již bylo v obecné kapitole o sacharidech řečeno, sacharidy dělíme dle složitosti do 3 základních skupiny: monosacharidy, oligosacharidy (disacharidy) a polysacharidy. Za cukry můžeme označit jednoduché monosacharidy (1 molekula cukerné jednotky) a disacharidy (2 molekuly cukerné jednotky). V laické veřejnosti je pojem „cukr“ užíván hlavně pro disacharid sacharózu (řepný či třtinový cukr), ačkoliv v oblasti nutričních hodnot (potravinářství) se do pojmu „cukry“, uvedených na etiketě, řadí veškeré jednoduché sacharidy v produktu obsažené.
otaznik
Tuky 5,5 g 5,5 g
Průměrné nutriční informace
Tuky


Většina lidí zápasících s tukovými polštáři si říká, jaký by byl svět bez tuků skvělý. Omyl! Nejen, že by nebyl skvělý, ale byl by zhola nemožný. Sice nám způsobuje těžké chvíle před zrcadlem, ale ve své podstatě je pro život nepostradatelným. Tuky neboli lipidy jsou totiž nejen vydatným zdrojem a rezervoárem energie, ale podílí se také na stavbě biomembrán, jsou součástí stavby orgánových struktur, jsou výchozí látkou pro stavbu některých hormonů, žlučových kyselin aj., slouží jako tepelná a mechanická izolace (třeba ledvin) a také působí jako rozpouštědlo (především vitaminů A,D,E a K a jiných látek)...

Na rozdíl o sacharidů je metabolismus tuků podstatně složitější. Zpracování začíná až ve dvanáctníku (první část tenkého střeva). Malé množství enzymů je sice již v žaludku, ale pro jejich úspěch je důležitá přítomnost žlučových kyselin, jejichž vývod ústí právě až do dvanáctníku. Žlučové kyseliny totiž působí jako emulgátory (tj. snižují povrchové napětí) tuků. To v praxi znamená že v podstatě rozbíjejí velké tukové shluky na malé a snadno zpracovatelné kapénky. Vlastním substrátem pro výrobu energie jsou pak vyšší mastné karboxylové kyseliny. Nepatrně jinak je tomu u kojenců, kteří mají mnohem větší aktivitu lipáz (enzymů štěpících tuky). Ti tedy mohou přijímat mnohem více tuků, ale za to hůře zpracovávají bílkoviny. Proto je důležité, aby pokud možno nepřecházeli předčasně na kravské mléko a zůstali na mléce mateřském. Totiž obsahuje hodně sacharidů a tuků a málo bílkovin. Ty navíc brzdí zpracování přijatého tuku.

Tuky se samozřejmě jen okamžitě nespalují (jako je tomu třeba u jednoduchých sacharidů), ale také se ukládají. Ukládají se do speciálních buněk zvaných adipocyty. Při vysokém obsahu tuku nakonec jediná kapénka vyplní prakticky celý obsah buňky a naopak. Předpokládalo se, že množství a rozložení adipocytů po těle je dědičná záležitost (to znamená že rozložení a teoreticky i obsah tuku v těle by měl být geneticky daný). Ukládání tuku podporuje jednak zvýšený příjem především jednoduchých cukrů, jednak příjem živočišných tuků.

Dobrou zprávou je, že se v současnosti věří, že jde o záležitost ovlivnitelnou, a to nejen v dětství, nýbrž i v dospělosti, což bylo dříve téměř nemyslitelné. Jinak i přeměna tukové tkáně oproti předpokladům je celkem svižná. Mluvím teď především o hnědém útrobním tuku. Podkožní tuk je totiž co do metabolismu podstatně méně aktivní. Dobrá zpráva je, že objem obou se dá snížit, a to v případě, kdy výdej energie převažuje nad příjmem (to znamená jednak dlouhotrvající výkony, jednak dlouhodobý půst). Mimo to se tuk ještě ukládá do svalů jako pohotovostní zásoba energie (jelikož zásoby glykogenu jsou malé a vydrží krátkou dobu). To ovšem funguje jen v případě, že mitochondrie (buněčné organely, které mají za úkol výrobu energie) mají k dispozici dostatek kyslíku a karnitinu (to je důležité především pro rýsovací dietu). Karnitin umíme dodat tělu uměle pomocí doplňků výživy podporujících odbourávání tuků.
otaznik
z toho nasycené mastné kyseliny 3,2 g 3,2 g
Průměrné nutriční informace
z toho nasycené mastné kyseliny


nasycené mastné kyseliny (NMK neboli angl. SFA). Zmíněné nasycenosti mastných kyselin souvisí s dvojnými vazbami. Ty můžeme nalézt pouze u mononenasycených (jedna dvojná vazba v řetězci) a polynenasycených (dvě a více dvojných vazeb) mastných kyselin. Mastné kyseliny můžeme dále dělit mimo jiné také dle délky řetězce, respektive podle počtu atomů uhlíku.


Mastné kyseliny s C4 – C10

Mastné kyseliny s nízkým počtem atomů uhlíku mají velmi dobrou vstřebatelnost, jelikož se skrze střevní stěnu dostávají prostou difúzí. Na rozdíl od vyšších mastných kyselin se z nich nevytvářejí tuky a přecházejí rovnou do jater, kde se za tvorby energie přeměňují na oxid uhličitý a vodu. [1]


Mastné kyseliny s C12 – C16

Tyto mastné kyseliny působí v organismu spíše negativně, jelikož mají patrný vliv na hladinu cholesterolu (cholesterolémii), a to jak toho celkového, tak i na cholesterolové frakce typu LDL a HDL.

Mastná kyselina laurová má negativní vliv na hladinu celkového cholesterolu a LDL cholesterolu. Toto zvýšení je způsobeno sníženým počtu LDL receptorů, které tak můžou navázat pouze omezené množství LDL frakce. Přebytečné molekuly LDL cholesterolu plavou v krvi a zvyšují tak riziko rozvinu aterosklerózy a kardiovaskulárních chorob. Kyselina laurová dle výzkumů neovlivňuje frakci HDL cholesterolu, ale mohla by být jistým prekurzorem pro vznik omega-3 mastných kyselin, pokud jich nemá člověk ve stravě dostatek. Pro potvrzení této informace je ale potřeba dalších studií.

Kyselina myristová má největší vliv na cholesterolémii. Zvyšuje jak hladinu LDL cholesterolu, tak i hladinu HDL cholesterolu.

Posledním zástupcem této skupiny mastných kyselin je kyselina palmitová. Spolu s kyselinou stearovou se jedná o jednu z nejvíce zastoupených NMK ve výživě člověka. Co se týče cholesterolu, tak kys. palmitová zvyšuje hladinu obou frakcí, a tím i hladinu celkového cholesterolu. Dle některých zdrojů kyselina palmitová reguluje také hladinu některých hormonů, ovlivňuje imunitní funkce a zvyšuje inzulinovou rezistenci. Z tohoto důvodu by se měli diabetici vyhýbat potravinám bohatým na tuto mastnou kyselinu.


Kyselina stearová

Na rozdíl od ostatních nasycených MK, které jsou popsány výše, disponuje kyselina stearová odlišným chováním v organismu. Tato mastná kyselina s 18 atomy uhlíku má vítaný vliv na hladinu LDL cholesterolu, kterou dokáže mírně snižovat. HDL cholesterol v jejím případě zůstává nedotčený, ale vzhledem k tomu, že snižuje celkovou hladinu cholesterolu, považuje se její vliv za příznivý, protože zlepšuje poměr mezi LDL a HDL frakcí. Dále bylo prokázáno, že kys. stearová zvyšuje inzulinosenzitivitu.

Příjem nasycených MK by měl být do 10 % z celkového denního energetického příjmu.


Každá mastná kyselina se skládá z prvků uhlíku, vodíku a kyslíku. Z chemického hlediska jsou mastné kyseliny konkrétně karboxylové kyseliny s alifatickým uhlovodíkovým řetězcem.


Nasycené mastné kyseliny

Nasycené mastné kyseliny neobsahují dvojnou vazbu. Jejich obecnou chemickou stavbu můžeme vyjádřit takto: CH3 – (CH2)n – COOH
otaznik
Vláknina 2 g 2 g
Průměrné nutriční informace
Vláknina


Skupina nestravitelných látek v rostlinných potravinách (celozrnném pečivu, ovesných vločkách, luštěninách, zelenině, ovoci). Mechanicky povzbuzuje správnou funkci střev, a podporuje tak zažívání, snižuje schopnost střeva vstřebávat škodlivé látky, tuky a cholesterol.
otaznik
Sůl 0,55 g 0,55 g
Vitamíny a minerály
ve 100 g v 1 dávce 100 g
Chrom 60 mcg 60 mcg
Vitamíny a minerály
Chrom


Chróm pomáhá udržovat hladinu krevního cukru, snižuje hladinu cholesterolu, zvyšuje tvorbu příčně pruhované svaloviny (anabolický účinek), napomáhá k úbytku tukové tkáně.

Omezuje chuť na sladké. Po jeho konzumaci nastává problém udržet své chuťové buňky na uzdě. Je ale možné, že i pomáhá. Nezbývá než si každý vyzkoušet sám. Chrom způsobuje vyrovnání poklesu inzulínu v těle, který vzniká přílišným nedostatkem nebo naopak nadbytkem cukrů a způsobuje chuť na sladké a častější hlad. Zlepšuje vnímavost svalů na inzulín. Částečně by tedy opravdu chrom tyto nežádoucí reakce mohl omezit. Je důležitým prvkem pro sportovce jak vytrvalostního charakteru tak charakteru silového. Protože u sportovců je větší spotřeba sacharidů jako žádoucího zdroje energie a chrom zlepšuje vstřebávání sacharidů a jejich následného uložení ve formě glukózy do svalové buňky. Je podporující látkou v boji proti cukrovce. Zdrojem jsou játra, pivovarské kvasnice a sýr.
otaznik
Aminokyselinové spektrum
ve 100 g v 1 dávce 100 g
Glutamine 3000 mg 3000 mg
Ostatní a speciální doplňky
ve 100 g v 1 dávce 100 g
Triglyceridy se středně dlouhým řetězcem 3000 mg 3000 mg
Počet dávek v balení, hromadné balení, hmotnost, sazba DPH a další údaje
Počet dávek v balení 40
Udává počet jednotlivých dávek výrobku v balení.
otaznik
Celková hmotnost včetně obalu 4200 g
Udává celkovou hmotnost výrobku včetně jeho obalu.
otaznik
Hromadné balení 1 ks
Udává počet kusů (kartonové množství) výrobku v hromadném balení (v kartonu)
otaznik
Sazba DPH 15 %
Měrná cena
chocolate 44,98 Kč / 100 g
cinnamon apple pie 44,98 Kč / 100 g
lemon meringue 44,98 Kč / 100 g
Alternativní zboží
výrobce: LSP Nutrition
obsah proteinů: 35%
2 029
(-10%) 2 254 Kč
Názory, otázky a odpovědi k výrobku Reflex Nutrition - ISO PRO 2:1 4000g

Ke zboží ISO PRO 2:1 4000g nebyla otevřena žádná diskuze,otázka ani odpověď. Buďte první.
Napište Váš příspěvek, otázku či recenzi.

Změna popisu a složení zboží, fotografií a cen vyhrazena. Etiketa výrobku a jeho balení se může lišit od zobrazené verze v závislosti na aktuálním balení od výrobce

0 kusů 0
377 461 999, 373 701 730
fitsport@fitsport.eu



Použité obrázky jsou ze serveru
Copyright (c) 123RF Stock Photos