10x Protein Pudding 40g

10x Protein Pudding 40g

Instantní kaše a palačinky
Druh Původní cena Sleva Ušetřím Cena Množství

skladem
390 Kč 18% 70 Kč 320 Kč sestavit balíček

Sestavení balíčku, zadejte požadované počty kusů u jednotlivých položek.

ZADEJTE POČET BALÍČKŮ:
zbývá zvolit počet ks v baličku: 10
borůvkapříchut borůvka ks
čokoládapříchut čokoláda ks
jahodapříchut jahoda ks
kokospříchut kokos ks
mangopříchut mango ks
ZBOŽÍ NELZE OBJEDNAT.
Je zadán chybný počet kusů v balíčku. Do políčka ks zadejte správný počet, tak aby odpovídal celkovému počtu ks v balíčku.
Chci ještě lepší cenu
Aby jste získali lepší cenu přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Další informace k produktu Protein Pudding 40g
Podrobný popis
Protein Pudding 40g

25 gramů nejkvalitnějšího syrovátkového izolátu v prémiovém proteinovém pudinku. Protein Pudding od firmy Extrifit ® je skvělý vysokoproteinový krém, mimořádně lahodné chuti. Žádné vaření, vše za studena - příprava pouze 2 minuty! Protein Pudding je vhodný jako skvělá svačina a je také vynikající alternativou k běžným proteinovým koktejlům - pudink lépe zasytí a navíc si výborně pochutnáte! Je vhodný nejen pro všechny, kdo usilují o nárůst síly a svalové hmoty, ale i při rýsování a redukční dietě!

Informace výrobce:

  • 25 g proteinů v každém sáčku = v každé dávce
  • 5500 mg BCAA v každé dávce
  • 90% syrovátkový izolát CFM WPI jako hlavní zdroj bílkovin
  • 85% izolát micelárního kaseinu MCI
  • 80% proteinový koncentrát WPC
  • křupavé proteinové kuličky z 90% WPI a 100% rýže (1 : 1)
  • nicotné 1 - 2 g tuku a téměř bez nasycených mastných kyselin
  • 100% lyofilizované ovoce, 100% kokos, vysokojakostní čokoláda téměř bez cukru
  • pouhé 2 g jednoduchých cukrů výhradně z lyofilizovaného ovoce
  • žádný jiný přidaný cukr
  • žádné mléko, téměř bez laktózy
  • opravdová proteinová pochoutka v podobě lahodného krémového pudinku

Základem výživy v kulturistice je vysokoproteinová strava. Bez dodávky kvalitních a snadno vstřebatelných bílkovin není možný svalový růst. To je obecně známá a nezpochybnitelná skutečnost. Proteinové koktejly jsou šlágrem a po řadu let nejprodávanějším suplementem v kulturistice a fitness.

Králem mezi proteinovými zdroji je syrovátková bílkovina neboli whey protein. Tím nejvíce ceněným whey proteinem je pak 90% syrovátkový izolát WPI. Má nejlepší vstřebatelnost a je nejlépe využit jako stavební látka pro svalový růst. A právě tento zdroj bílkovin je v Protein Puddingu obsažen jako hlavní zdroj bílkovin. Zvolili jsme dokonce tu nejkvalitnější variantu 90% WPI, a to WPI CFM! Ten má zachovány veškeré biologické frakce a je považován za absolutní špičku mezi 90% syrovátkovými izoláty.

Co takhle občas vyměnit nekonečné každodenní šejkrování a následné popíjení proteinového kokteilu za lahodnou proteinovou pochoutku ve formě pudinku s obsahem 25 g bílkovin a 5500 mg BCAA?

Extrifit ® přichází s úplně novou řadou produktů! Jedná se o speciální produkty určené pro přípravu dokonale chutných a zároveň výživově super hodnotných jídel, jejichž receptury jsou sestaveny i pro ty nejnáročnější sportovce. Jednou z těchto novinek je i produkt Protein Pudding určený k přípravě pudinku s vysokým obsahem proteinu.

Jedna dávka (1 sáček) obsahuje 25 g extra kvalitních bílkovin – kombinaci CFM 90% syrovátkového izolátu, 85% izolátu micelárního kaseinu a 80% syrovátkového koncentrátu. Cenný je rovněž přirozený obsah větvených aminokyselin BCAA – jedna dávka obsahuje více než 5400 mg BCAA!

Protein Pudding má výbornou chuť a konzistenci:

  • použili jsme suroviny v jejich co nejpřirozenější podobě
  • obsahuje křupavé kuličky z 90% syrovátkového izolátu
  • ovocné příchutě borůvka, jahoda a mango obsahují vysoké množství lyofilizovaného ovoce (vakuově mrazené ovoce, se zachováním všech vitamínů, přírodní chuti a barvy) a neobsahuje přidaný cukr (ve výrobku pochází výhradně ze 100% přírodního ovoce)
  • příchuť čokoláda obsahuje kousky pravé kvalitní čokolády (tato čokoláda má skutečně vysokou kvalitu, proto má i nízký obsah cukru – pouhých 0,8 g sacharózy v jednom sáčku!) a příchuť kokos obsahuje 100% přírodní strouhaný kokos

Výhody jednorázových sáčků:

  • každou porci si můžete dát v jiné příchuti
  • nemusíte utrácet za žádné velké a drahé dózy
  • vynikající na cesty – hodíte do tašky pár sáčků v různých příchutích
  • koupíte si jen tolik sáčků, kolik chcete, a doslova za pár korun
  • žádná příchuť se Vám nepřejí
  • vysypete obsah sáčku do vody, zamícháte - hotovo - můžete jíst

Další důležitou předností produktu Protein Pudding je rovněž snadná a okamžitá příprava bez nutnosti vaření! Pro ideální výsledek přesně dodržujte uvedený návod na přípravu! Obsah sáčku vysypte do 200 ml vody nebo odtučněného mléka, intenzivně míchejte 2 minuty, až vznikne pudinková hmota. Ideálně konzumujte vychlazené. Určeno k okamžité spotřebě. Hotový produkt neskladujte!

SLOŽENÍ

Protein Pudding 40g

obsahuje:

Čokoláda - proteinový syrovátkový matrix (CFM syrovátkový 90% izolát, syrovátkový 80% proteinový koncentrát), micelární kasein (85% izolát), odtučněné kakao, mletá rýže, čokoládové hobliny [sacharóza (0,8 g v 1 sáčku), kakaová hmota, kakaové máslo, sójový lecitin (emulgátor), aroma], proteinové kuličky [syrovátkový proteinový izolát, rýže (1 : 1), sójový lecitin (emulgátor)]

přídatné látky: xanthan a guma guar (stabilizátor, zahušťovadlo), aroma, sukralóza (sladidlo)

Jahoda - proteinový syrovátkový matrix (CFM syrovátkový 90% izolát, syrovátkový 80% proteinový koncentrát), micelární kasein (85% izolát), mletá rýže, lyofilizované jahody, proteinové kuličky [syrovátkový proteinový izolát, rýže (1 : 1), sójový lecitin (emulgátor)]

přídatné látky: xanthan a guma guar (stabilizátor, zahušťovadlo), aroma, sukralóza (sladidlo)

Borůvka - proteinový syrovátkový matrix (CFM syrovátkový 90% izolát, syrovátkový 80% proteinový koncentrát), micelární kasein (85% izolát), mletá rýže, lyofilizované borůvky, proteinové kuličky [syrovátkový proteinový izolát, rýže (1 : 1), sójový lecitin (emulgátor)]

přídatné látky: xanthan a guma guar (stabilizátor, zahušťovadlo), aroma, sukralóza (sladidlo)

Mango - proteinový syrovátkový matrix (CFM syrovátkový 90% izolát, syrovátkový 80% proteinový koncentrát, micelární kasein (85% izolát), rýže mletá, mango lyofilizované, proteinové kuličky [syrovátkový proteinový izolát, rýže (1 : 1), sójový lecitin (emulgátor)]

přídatné látky: xanthan a guma guar (stabilizátor, zahušťovadlo), aroma, sukralóza (sladidlo)

Kokos - proteinový syrovátkový matrix (CFM syrovátkový 90% izolát, syrovátkový 80% proteinový koncentrát), micelární kasein (85% izolát), strouhaný kokos, mletá rýže, proteinové kuličky [syrovátkový proteinový izolát, rýže (1 : 1), sójový lecitin (emulgátor)]

přídatné látky: xanthan a guma guar (stabilizátor, zahušťovadlo), aroma, sukralóza (sladidlo)

DÁVKOVÁNÍ

Protein Pudding 40g

  • Protein Pudding doporučujeme konzumovat jedenkrát až dvakrát denně v závislosti na denní potřebě bílkovin
  • obsah sáčku (40 g) rozřeďte ve 200 ml vody nebo odtučněného mléka a intenzivně míchejte 2 minuty do vzniku pudinkové hmoty
  • určeno k okamžité konzumaci

UPOZORNĚNÍ

Skladujte na suchém a chladném místě. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Výrobce neručí za škody, vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Spotřebujte do data uvedeného na obalu. Upozornění pro alergiky: výrobek obsahuje bílkoviny z kravského mléka včetně laktózy, sóju

Informace:

  • doplněk stravy
  • před použitím čtěte pečlivě informace a upozornění na etiketě výrobku
  • nepřekračujte doporučené denní dávkování uvedené na etiketě výrobku

Průměrné nutriční informace - příchuť mango
ve 100 g v 1 sáčku 40 g
Energetická hodnota 1587,5 kJ 635 kJ
Energetická hodnota 377,5 kCal 151 kCal
Bílkoviny - proteiny 62,5 g 25 g
Průměrné nutriční informace - příchuť mango
Bílkoviny - proteiny


Z hlediska svalového objemu je pro nás nejdůležitější taková bílkovina, která je rychle vstřebatelná a má silný anabolický účinek. Velmi výstižnou odpovědí je poměr bílkovin v lidském mateřském mléce. Jinými slovy je to právě to, na čem jsme „odkojeni“ v období, kdy potřebujeme maximální růstový potenciál. Lidské mléko obsahuje syrovátkovou bílkovinu a kasein v poměru 4 / 1, tedy přesně naopak než je tomu v mléce kravském. Proto je pro nás nejdůležitější v objemovém tréninku právě syrovátková bílkovina, která se vyznačuje velmi rychlou „vstřebatelností“. Pro příklad - pokud přijmeme nalačno 30g syrovátkového proteinu, hladina aminokyselin v krvi dosáhne vrcholu již po jedné hodině a vrátí se na původní úroveň cca po dvou hodinách, to má svůj význam zejména po tréninku, kdy je kladen důraz na rychlý příjem lehce stravitelných bílkovin. Dalším faktorem je silný anabolický účinek syrovátkové bílkoviny, kdy uvedená dávka 30g zvýší až o 68% úroveň syntézy bílkovin.

Doporučené formy pro svalový objem:
Syrovátkový izolát, koncentrát, hydrolyzát, či jejich kombinace ( viz. níže – legenda )
Vícesložková bílkovina, v poměru syrovátková bílkovina / kasein, nebo vaječná bílkovina – 3 až 4 / 1
Večer před spaním je možné dávkovat kasein, nebo mléčný izolát
DIETA, ZPEVNĚNÍ POSTAVY

Pokud je Vašim cílem „shodit“ tuk a zpevnit postavu, je pro Vás naopak nejdůležitější bílkovina, která se vstřebává pomalu a zásobuje tak Vaše tělo potřebnými aminokyselinami po dobu tří až čtyř hodin. Právě kravské mléko má ideální poměr „pomalého“ kaseinu a syrovátky 4 / 1. Ideální formou je tedy v tomto případe mléčný izolát, či přímo kasein. Mléčný izolát nabízí kromě vysokého obsahu pro tělo nepostradatelných (esenciálních) aminokyselin, vysoký obsah bioaktivních peptidů (laktoferin, glykomakropeptidy), které mají pozitivní účinky na zdravotní stav a regeneraci. Kasein je nesporně v této kategorii králem, je znám pro svůj silný antikatabolický účinek: díky pomalému vstřebávání, velmi silně brání odbourávání bílkovin ze svalové hmoty, po dobu až 4 hodin. Nevýhodou kaseinu je těžší stravitelnost (sráží se žaludku během trávení do „zhluků“), proto se vyrábí ve formě vazby na minerál a to nejčastěji vápník, nebo draslík. Právě tyto formy usnadňují jeho stravitelnost a využití. V současné době přichází také na trh nová, revoluční forma micelárního kaseinu, která daný problém doslova eliminuje. Další vhodnou bílkovinou, zejména pro ženy, je sojová bílkovina, opět ve formě sojového izolátu. Sojová bílkovina je po Amaranthu druhá nejplnohodnotnější rostlinná bílkovina, která má deficit esenciální (pro tělo nepostradatelné) aminokyseliny L-methioninu. Mezi její hlavní pozitiva patří vysoký obsah flavonoidů, které mají silné antioxidační a antikancerogenní (protirakovinné) účinky. Často se v tomto případě používají vícesložkové proteinové produkty založené na kombinaci uvedených složek, které jsou případně obohaceny i o vaječný albumin, který je po kaseinu druhou „nejpomalejší“ bílkovinou z hlediska vstřebávání.

Doporučené formy pro dietu, zpevnění postavy:
Kaseinát vápenatý, micelární kasein
Mléčný izolát
Sojový izolát
Kombinace uvedených složek
Legenda - používané formy bílkovin dle čistoty:

- Koncentrát: obsahuje 70 – 85 % bílkovin, zbytek tvoří nežádoucí balastní látky, u mléčných bílkovin např. laktóza. Jedná se o méně kvalitní formu bílkoviny

- Izolát: obsahuje 90 – 98 % bílkovin. Jedná se o vysokokvalitní formu bílkovin.

Poznámka: pokud se daná forma bílkoviny štěpí, vzniká hydrolyzát, pro který je charakteristický vysoký obsah volných, rychle vstřebatelných aminokyselin a jejich řetězců ve formě oligopeptidů a polypeptidů.

Jak již bylo řečeno dříve, bílkoviny, neboli proteiny jsou opravdovým základem nejen posilovacího tréninku. Proteiny jsou totiž v organismu všudypřítomné. Jsou jak častou stavební jednotkou (základ svalů, kostí i vazů), tak především součást všech enzymů, to znamená látek hlídajících a usměrňujících veškeré metabolické pochody (ano, i ty související s posilováním). My se ale nyní nebudeme zabývat metabolismem jako takovým příliš do hloubky a spíš se podíváme na bílkoviny co do jejich příjmu a zhruba si přiblížíme jejich přeměny v organismu a úskalí v jejich požívání ...

Proteiny nejsou ve své podstatě nic jiného než jen řetězec základních stavebních kamenů, a to sice aminokyselin. Takovýchto aminokyselin se v lidském těle vyskytuje 20 (v některých literaturách může být uvedeno 21). Tyto se dělí na neesenciální (tělo je dokáže vyrobit) a esenciální (obsahují některé řetězce, které tělo nedokáže připravit, a tudíž jsme odkázáni na jejich příjem v potravě). Je zajímavé, že pomocí pouhých 20 aminokyselin je možno poskládat nepřeberné množství proteinů jen jejich prostým přeskupením. Tomu se říká stavebnicový princip.
otaznik
Sacharidy - uhlohydráty 20,25 g 8,1 g
Průměrné nutriční informace - příchuť mango
Sacharidy - uhlohydráty


Organické látky obsažené v rostlinných a živočišných tkáních. Dělí se na jednoduché sacharidy, tj. na monosacharidy (glukosa, fruktosa), a na sacharidy složené, tj. oligosacharidy (disacharid sacharosa) a polysacharidy (škrob, celulosa). Sacharidy jsou vedle bílkovin a tuků nejdůležitější základní složkou výživy.
otaznik
z toho cukry 7,5 g 3 g
Průměrné nutriční informace - příchuť mango
z toho cukry


Cukry řadíme obecně mezi sacharidy. Jak již bylo v obecné kapitole o sacharidech řečeno, sacharidy dělíme dle složitosti do 3 základních skupiny: monosacharidy, oligosacharidy (disacharidy) a polysacharidy. Za cukry můžeme označit jednoduché monosacharidy (1 molekula cukerné jednotky) a disacharidy (2 molekuly cukerné jednotky). V laické veřejnosti je pojem „cukr“ užíván hlavně pro disacharid sacharózu (řepný či třtinový cukr), ačkoliv v oblasti nutričních hodnot (potravinářství) se do pojmu „cukry“, uvedených na etiketě, řadí veškeré jednoduché sacharidy v produktu obsažené.
otaznik
Tuky 3,75 g 1,5 g
Průměrné nutriční informace - příchuť mango
Tuky


Většina lidí zápasících s tukovými polštáři si říká, jaký by byl svět bez tuků skvělý. Omyl! Nejen, že by nebyl skvělý, ale byl by zhola nemožný. Sice nám způsobuje těžké chvíle před zrcadlem, ale ve své podstatě je pro život nepostradatelným. Tuky neboli lipidy jsou totiž nejen vydatným zdrojem a rezervoárem energie, ale podílí se také na stavbě biomembrán, jsou součástí stavby orgánových struktur, jsou výchozí látkou pro stavbu některých hormonů, žlučových kyselin aj., slouží jako tepelná a mechanická izolace (třeba ledvin) a také působí jako rozpouštědlo (především vitaminů A,D,E a K a jiných látek)...

Na rozdíl o sacharidů je metabolismus tuků podstatně složitější. Zpracování začíná až ve dvanáctníku (první část tenkého střeva). Malé množství enzymů je sice již v žaludku, ale pro jejich úspěch je důležitá přítomnost žlučových kyselin, jejichž vývod ústí právě až do dvanáctníku. Žlučové kyseliny totiž působí jako emulgátory (tj. snižují povrchové napětí) tuků. To v praxi znamená že v podstatě rozbíjejí velké tukové shluky na malé a snadno zpracovatelné kapénky. Vlastním substrátem pro výrobu energie jsou pak vyšší mastné karboxylové kyseliny. Nepatrně jinak je tomu u kojenců, kteří mají mnohem větší aktivitu lipáz (enzymů štěpících tuky). Ti tedy mohou přijímat mnohem více tuků, ale za to hůře zpracovávají bílkoviny. Proto je důležité, aby pokud možno nepřecházeli předčasně na kravské mléko a zůstali na mléce mateřském. Totiž obsahuje hodně sacharidů a tuků a málo bílkovin. Ty navíc brzdí zpracování přijatého tuku.

Tuky se samozřejmě jen okamžitě nespalují (jako je tomu třeba u jednoduchých sacharidů), ale také se ukládají. Ukládají se do speciálních buněk zvaných adipocyty. Při vysokém obsahu tuku nakonec jediná kapénka vyplní prakticky celý obsah buňky a naopak. Předpokládalo se, že množství a rozložení adipocytů po těle je dědičná záležitost (to znamená že rozložení a teoreticky i obsah tuku v těle by měl být geneticky daný). Ukládání tuku podporuje jednak zvýšený příjem především jednoduchých cukrů, jednak příjem živočišných tuků.

Dobrou zprávou je, že se v současnosti věří, že jde o záležitost ovlivnitelnou, a to nejen v dětství, nýbrž i v dospělosti, což bylo dříve téměř nemyslitelné. Jinak i přeměna tukové tkáně oproti předpokladům je celkem svižná. Mluvím teď především o hnědém útrobním tuku. Podkožní tuk je totiž co do metabolismu podstatně méně aktivní. Dobrá zpráva je, že objem obou se dá snížit, a to v případě, kdy výdej energie převažuje nad příjmem (to znamená jednak dlouhotrvající výkony, jednak dlouhodobý půst). Mimo to se tuk ještě ukládá do svalů jako pohotovostní zásoba energie (jelikož zásoby glykogenu jsou malé a vydrží krátkou dobu). To ovšem funguje jen v případě, že mitochondrie (buněčné organely, které mají za úkol výrobu energie) mají k dispozici dostatek kyslíku a karnitinu (to je důležité především pro rýsovací dietu). Karnitin umíme dodat tělu uměle pomocí doplňků výživy podporujících odbourávání tuků.
otaznik
z toho nasycené mastné kyseliny 2,25 g 0,9 g
Průměrné nutriční informace - příchuť mango
z toho nasycené mastné kyseliny


nasycené mastné kyseliny (NMK neboli angl. SFA). Zmíněné nasycenosti mastných kyselin souvisí s dvojnými vazbami. Ty můžeme nalézt pouze u mononenasycených (jedna dvojná vazba v řetězci) a polynenasycených (dvě a více dvojných vazeb) mastných kyselin. Mastné kyseliny můžeme dále dělit mimo jiné také dle délky řetězce, respektive podle počtu atomů uhlíku.


Mastné kyseliny s C4 – C10

Mastné kyseliny s nízkým počtem atomů uhlíku mají velmi dobrou vstřebatelnost, jelikož se skrze střevní stěnu dostávají prostou difúzí. Na rozdíl od vyšších mastných kyselin se z nich nevytvářejí tuky a přecházejí rovnou do jater, kde se za tvorby energie přeměňují na oxid uhličitý a vodu. [1]


Mastné kyseliny s C12 – C16

Tyto mastné kyseliny působí v organismu spíše negativně, jelikož mají patrný vliv na hladinu cholesterolu (cholesterolémii), a to jak toho celkového, tak i na cholesterolové frakce typu LDL a HDL.

Mastná kyselina laurová má negativní vliv na hladinu celkového cholesterolu a LDL cholesterolu. Toto zvýšení je způsobeno sníženým počtu LDL receptorů, které tak můžou navázat pouze omezené množství LDL frakce. Přebytečné molekuly LDL cholesterolu plavou v krvi a zvyšují tak riziko rozvinu aterosklerózy a kardiovaskulárních chorob. Kyselina laurová dle výzkumů neovlivňuje frakci HDL cholesterolu, ale mohla by být jistým prekurzorem pro vznik omega-3 mastných kyselin, pokud jich nemá člověk ve stravě dostatek. Pro potvrzení této informace je ale potřeba dalších studií.

Kyselina myristová má největší vliv na cholesterolémii. Zvyšuje jak hladinu LDL cholesterolu, tak i hladinu HDL cholesterolu.

Posledním zástupcem této skupiny mastných kyselin je kyselina palmitová. Spolu s kyselinou stearovou se jedná o jednu z nejvíce zastoupených NMK ve výživě člověka. Co se týče cholesterolu, tak kys. palmitová zvyšuje hladinu obou frakcí, a tím i hladinu celkového cholesterolu. Dle některých zdrojů kyselina palmitová reguluje také hladinu některých hormonů, ovlivňuje imunitní funkce a zvyšuje inzulinovou rezistenci. Z tohoto důvodu by se měli diabetici vyhýbat potravinám bohatým na tuto mastnou kyselinu.


Kyselina stearová

Na rozdíl od ostatních nasycených MK, které jsou popsány výše, disponuje kyselina stearová odlišným chováním v organismu. Tato mastná kyselina s 18 atomy uhlíku má vítaný vliv na hladinu LDL cholesterolu, kterou dokáže mírně snižovat. HDL cholesterol v jejím případě zůstává nedotčený, ale vzhledem k tomu, že snižuje celkovou hladinu cholesterolu, považuje se její vliv za příznivý, protože zlepšuje poměr mezi LDL a HDL frakcí. Dále bylo prokázáno, že kys. stearová zvyšuje inzulinosenzitivitu.

Příjem nasycených MK by měl být do 10 % z celkového denního energetického příjmu.


Každá mastná kyselina se skládá z prvků uhlíku, vodíku a kyslíku. Z chemického hlediska jsou mastné kyseliny konkrétně karboxylové kyseliny s alifatickým uhlovodíkovým řetězcem.


Nasycené mastné kyseliny

Nasycené mastné kyseliny neobsahují dvojnou vazbu. Jejich obecnou chemickou stavbu můžeme vyjádřit takto: CH3 – (CH2)n – COOH
otaznik
Vláknina 5 g 2 g
Průměrné nutriční informace - příchuť mango
Vláknina


Skupina nestravitelných látek v rostlinných potravinách (celozrnném pečivu, ovesných vločkách, luštěninách, zelenině, ovoci). Mechanicky povzbuzuje správnou funkci střev, a podporuje tak zažívání, snižuje schopnost střeva vstřebávat škodlivé látky, tuky a cholesterol.
otaznik
Sůl 375 mg 150 mg
Aminokyselinové spektrum - příchuť mango
ve 100 g v 1 sáčku 40 g
Kyselina asparagová 6787,5 mg 2715 mg
Aminokyselinové spektrum - příchuť mango
Kyselina asparagová


Aminokyselina - součást svalového metabolismu, zvyšuje vytrvalost a energii.
otaznik
Kyselina glutamová 11155 mg 4462 mg
L-Alanin 3017,5 mg 1207 mg
Aminokyselinové spektrum - příchuť mango
L-Alanin


Aminokyselina - hlavní součást pojivových tkání, klíčová látka metabolismu glukózy, umožňuje dodávat svalům energii z aminokyselin.
otaznik
L-Arginin 1600 mg 640 mg
Aminokyselinové spektrum - příchuť mango
L-Arginin


Aminokyselina - zvyšuje hladinu oxidu dusíku podporujícího růst svalů, zvyšuje uvolňování inzulinu, glukagonu a růstových hormonů, významná složka svalového metabolismu, řídí uvolňování, transport a ukládání dusíku v těle, zpomaluje úbytek svalů po námaze.
otaznik
L-Cystein 1525 mg 610 mg
Aminokyselinové spektrum - příchuť mango
L-Cystein


Aminokyselina - chrání organismus před jedy, účinky alkoholu, tabáku, významný pro růst vlasů, zvyšuje hladinu glutathionu, zvyšuje imunitu vůči AIDS.
otaznik
L-Fenylalanin 2135 mg 854 mg
Aminokyselinové spektrum - příchuť mango
L-Fenylalanin


Aminokyselina - hlavní základní látka tyrosinu, zlepšuje náladu, zvyšuje bdělost, pomáhá při léčení deprese, zvyšuje hladinu enkefalinu, používá se při terapii bolesti, hlavní surovina k tvorbě kolagenu, potlačuje chuť k jídlu.
otaznik
L-Histidin 1437,5 mg 575 mg
Aminokyselinové spektrum - příchuť mango
L-Histidin


Aminokyselina - nepostradatelná pro děti, výchozí látka nervového přenašeče histaminu, dipeptidů carnosinu a homocarnosinu.
otaznik
L-Isoleucin 3540 mg 1416 mg
Aminokyselinové spektrum - příchuť mango
L-Isoleucin


Větvená aminokyselina, kterou mohou svaly využít k pokrytí zvýšené energetické potřeby.
otaznik
Glycin 1127,5 mg 451 mg
L-Leucin 7030 mg 2812 mg
Aminokyselinové spektrum - příchuť mango
L-Leucin


Větvená aminokyselina, kterou mohou svaly využít v pokrytí zvýšené energetické potřeby, suplementace chrání svaly před odbouráváním, výchozí látka enkefalinu (omezuje bolesti podobně jako endorfiny).
otaznik
L-Prolin 3427,5 mg 1371 mg
Aminokyselinové spektrum - příchuť mango
L-Prolin


Aminokyselina - hlavní úloha při tvorbě pojivové tkáně a stavbě srdečního svalu, hlavní součást kolagenu.
otaznik
L-Serin 2970 mg 1188 mg
Aminokyselinové spektrum - příchuť mango
L-Serin


Aminokyselina - důležitá při tvorbě energie, posiluje paměť a nervové funkce, důležitý při tvorbě imunoglobulinu a protilátek.
otaznik
L-Threonin 3717,5 mg 1487 mg
Aminokyselinové spektrum - příchuť mango
L-Threonin


Aminokyselina - nedostatek způsobuje ukládání tuku v játrech, důležitá složka kolagenu, snížená hladina u vegetariánů, posiluje imunitní systém.
otaznik
L-Lysin 5810 mg 2324 mg
Aminokyselinové spektrum - příchuť mango
L-Lysin


Aminokyselina - nízké hladiny brzdí syntézu bílkovin ve svalech a pojivových tkáních, působí proti virům, potřebný k tvorbě karnitinu, stimuluje tvorbu kolagenu, chrupavek a pojiv.
otaznik
L-Methionin 1360 mg 544 mg
Aminokyselinové spektrum - příchuť mango
L-Methionin


Aminokyselina - výchozí složka cysteinu, kreatinu a karnitinu, zvyšuje hladinu glutathionu.
otaznik
L-Tryptofan 1155 mg 462 mg
Aminokyselinové spektrum - příchuť mango
L-Tryptofan


Aminokyselina - výchozí látka nervového přenašeče serotoninu (uklidňuje), používá se k léčení nespavosti, stresu, úzkosti a deprese.
otaznik
L-Tyrosin 1795 mg 718 mg
Aminokyselinové spektrum - příchuť mango
L-Tyrosin


Aminokyselina, mozkový nutrient. Zlepšení psychické odolnosti při tělesné a duševní zátěži, podpora regenerace, výživa mozku a zraku, snižování krevního tlaku.
otaznik
L-Valin 3182,5 mg 1273 mg
Aminokyselinové spektrum - příchuť mango
L-Valin


Větvená aminokyselina rychle přecházející do svalů, ovlivňuje absorpci některých nervových přenašečů v mozku podobně jako tryptofan, fenylalanin a tyrosin.
otaznik
Počet dávek v balení, hromadné balení, hmotnost, sazba DPH a další údaje
Počet dávek v balení 1
Udává počet jednotlivých dávek výrobku v balení.
otaznik
Celková hmotnost včetně obalu 50 g
Udává celkovou hmotnost výrobku včetně jeho obalu.
otaznik
Hromadné balení 10 ks
Udává počet kusů (kartonové množství) výrobku v hromadném balení (v kartonu)
otaznik
Počet kusů v akčním balíčku 10 Ks
Měrná cena
borůvka 80 Kč / 100 g
Alternativní zboží
výrobce: Knuspi
99
(-10%) 110 Kč
výrobce: PROM-IN
obsah proteinů: 23%
168
(-20%) 210 Kč
výrobce: Amix Mr.Popper's
obsah proteinů: 8,8%
od 10
(-47%) 19 Kč
Názory, otázky a odpovědi k výrobku Extrifit - 10x Protein Pudding 40g

Ke zboží 10x Protein Pudding 40g nebyla otevřena žádná diskuze,otázka ani odpověď. Buďte první.
Napište Váš příspěvek, otázku či recenzi.

Změna popisu a složení zboží, fotografií a cen vyhrazena. Etiketa výrobku a jeho balení se může lišit od zobrazené verze v závislosti na aktuálním balení od výrobce

0 kusů 0
377 461 999, 373 701 730
fitsport@fitsport.eu



Použité obrázky jsou ze serveru
Copyright (c) 123RF Stock Photos