Protein Nut Crunchy 400g

Protein Nut Crunchy 400g

Ostatní produkty
Druh Původní cena Sleva Ušetřím Cena Množství
coconut
skladem
příchut coconut 449 Kč 16% 70 Kč 379 Kč
double chocolate
skladem
příchut double chocolate 449 Kč 16% 70 Kč 379 Kč
skořicová sušenka
skladem
449 Kč 16% 70 Kč 379 Kč
Chci ještě lepší cenu
Aby jste získali lepší cenu přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Další informace k produktu Protein Nut Crunchy 400g
Podrobný popis
Protein Nut Crunchy 400g

je unikátní mandlová a proteinová superpotravina firmy Extrifit. Jako zdroj bílkovin obsahuje 90% syrovátkový proteinový izolát CFM a zdravé tuky mandlí, kokosu, chia semen a lněného semínka. Obsah proteinů je rovných 30 %! Proteinut výborně chutná a dodá Vašemu tělu proteiny z 90% syrovátkového CFM izolátu a zdravou formu oříškových tuků. Je vyroben přímo ve výrobních halách společnosti Extrifit v České republice, a to od A až po Z! Je složen z mandlí (pražených na sucho - bez oleje!), syrovátkového 90% CFM izolátu, proteinových kuliček, kokosu a zdravých semínek.

  • neobsahuje žádný přidaný cukr
  • neobsahuje žádný přidaný olej
  • mandle v Proteinut® jsou praženy zdravě na sucho (ne v oleji!)

Pokud se snažíte dodržovat „fitness dietu“ a přitom se trápíte tím, že nemůžete jíst svoji oblíbenou čokoládu, pak jsou naše proteinové a oříškové produkty stvořené právě pro Vás! Křupavá konzistence produktu je dána obsahem drcených mandlí a proteinových kuliček ze syrovátkového izolátu a rýže (1:1).

Proteinut můžete ochutnat v několika skvělých variantách: příchuť dvojitá čokoláda, příchuť kokosový dezert, skořicová sušenka a dalších, které budou následovat.

Tipy, jak si pochutnat na Proteinut®:

  • zdravou pochoutku si natřete na rýžový chlebík ke snídani nebo ke svačině
  • přidejte si k ovoci lžící, tím snížíte glykemickou nálož této svačiny a zlepšíte tím její výživovou hodnotu, také oddálíte nástup pocitu hladu a zabráníte rychlému výkyvu hladiny krevního cukru
  • můžete si natřít tenkou vrstvu na naše palačinky Protein Pancake 20 % a Protein Pancake 50 %
  • nebo si prostě jen dejte pár lžiček tehdy, až budete mít chuť na něco výjimečného, ale zdravého

Hlavní výhody produktu Proteinut®:

  • obsahuje zdravé tuky ve formě ořechového krému z pražených mandlí (bez použití oleje – suchým vzduchem)
  • super kvalitní 90% syrovátkový CFM izolát, kokos, chia semena a lněné semínko
  • vysoký obsah BCAA
  • skvělá chuť a křupavá konzistence díky obsahu proteinových kuliček ze syrovátkového izolátu a rýže
  • neobsahuje přidaný olej ani přidaný cukr
  • můžete si vybrat z několika výborných příchutí
  • slazeno přírodním sladidlem z rostliny stévie
  • 100% garantujeme kvalitu použitých surovin a konečného produktu, protože jej sami vyrábíme!

Ořechy, které v našich produktech používáme, nejsou praženy na oleji, ale na sucho! Tedy zdravě!

Velkou výhodou produktu Proteinut® je to, že neobsahuje žádný přidaný cukr ani žádný přidaný olej, jako je tomu u mnoha konkurenčních produktů. Příjemně sladkou chuť ochuceným oříškovým krémům dodává maličký obsah přírodního sladidla z rostliny stévie. Ořechový krém vyrábíme sami na vlastním zařízení s unikátní technologií výroby, proto Vám můžeme 100% garantovat jeho kvalitu, stejně jako kvalitu surovin, které používáme, což je obzvláště u ořechů velmi důležité.

SLOŽENÍ

Protein Nut Crunchy 400g

Dvojitá čokoláda

  • pražené mandle, 90% syrovátkový proteinový izolát CFM, kokos, proteinové kuličky [90% syrovátkový proteinový izolát, rýže (1:1), sójový lecitin (emulgátor)], inulin, odtučněné kakao, semena chia (Salvia hispanica), lněné semínko, steviol-glykosidy (sladidlo z rostliny stévie – přírodního původu)

Kokosový dezert

  • pražené mandle, 90% syrovátkový proteinový izolát CFM, kokos, proteinové kuličky [90% syrovátkový proteinový izolát, rýže (1:1), sójový lecitin (emulgátor)], inulin, semena chia (Salvia hispanica), lněné semínko, aroma, steviol-glykosidy (sladidlo z rostliny stévie – přírodního původu)

Skořicová sušenka

  • pražené mandle, 90% syrovátkový proteinový izolát CFM, kokos, proteinové kuličky [90% syrovátkový proteinový izolát, rýže (1:1), sójový lecitin (emulgátor)], inulin, mletá skořice, semena chia (Salvia hispanica), lněné semínko, steviol-glykosidy (sladidlo z rostliny stévie – přírodního původu)

DÁVKOVÁNÍ

Protein Nut Crunchy 400g

denní dávka Proteinut® je 33 g (6 čajových lžiček)

UPOZORNĚNÍ

Skladujte v suchu při teplotě do 20 °C, pečlivě uzavřené. Po otevření spotřebujte do 30 dnů. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Nepřekračujte denní doporučenou dávku. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Výrobce neručí za škody, vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Spotřebujte do data uvedeného na obalu. Upozornění pro alergiky: výrobek obsahuje bílkoviny z kravského mléka včetně laktózy, mandle, sóju.

Průměrné nutriční informace příchuť Čokoláda
ve 100 g v denní dávce 33 g
Energetická hodnota 2294 kJ 757,02 kJ
Energetická hodnota 546 kCal 180,18 kCal
Bílkoviny - proteiny 30 g 9,9 g
Průměrné nutriční informace příchuť Čokoláda
Bílkoviny - proteiny


Z hlediska svalového objemu je pro nás nejdůležitější taková bílkovina, která je rychle vstřebatelná a má silný anabolický účinek. Velmi výstižnou odpovědí je poměr bílkovin v lidském mateřském mléce. Jinými slovy je to právě to, na čem jsme „odkojeni“ v období, kdy potřebujeme maximální růstový potenciál. Lidské mléko obsahuje syrovátkovou bílkovinu a kasein v poměru 4 / 1, tedy přesně naopak než je tomu v mléce kravském. Proto je pro nás nejdůležitější v objemovém tréninku právě syrovátková bílkovina, která se vyznačuje velmi rychlou „vstřebatelností“. Pro příklad - pokud přijmeme nalačno 30g syrovátkového proteinu, hladina aminokyselin v krvi dosáhne vrcholu již po jedné hodině a vrátí se na původní úroveň cca po dvou hodinách, to má svůj význam zejména po tréninku, kdy je kladen důraz na rychlý příjem lehce stravitelných bílkovin. Dalším faktorem je silný anabolický účinek syrovátkové bílkoviny, kdy uvedená dávka 30g zvýší až o 68% úroveň syntézy bílkovin.

Doporučené formy pro svalový objem:
Syrovátkový izolát, koncentrát, hydrolyzát, či jejich kombinace ( viz. níže – legenda )
Vícesložková bílkovina, v poměru syrovátková bílkovina / kasein, nebo vaječná bílkovina – 3 až 4 / 1
Večer před spaním je možné dávkovat kasein, nebo mléčný izolát
DIETA, ZPEVNĚNÍ POSTAVY

Pokud je Vašim cílem „shodit“ tuk a zpevnit postavu, je pro Vás naopak nejdůležitější bílkovina, která se vstřebává pomalu a zásobuje tak Vaše tělo potřebnými aminokyselinami po dobu tří až čtyř hodin. Právě kravské mléko má ideální poměr „pomalého“ kaseinu a syrovátky 4 / 1. Ideální formou je tedy v tomto případe mléčný izolát, či přímo kasein. Mléčný izolát nabízí kromě vysokého obsahu pro tělo nepostradatelných (esenciálních) aminokyselin, vysoký obsah bioaktivních peptidů (laktoferin, glykomakropeptidy), které mají pozitivní účinky na zdravotní stav a regeneraci. Kasein je nesporně v této kategorii králem, je znám pro svůj silný antikatabolický účinek: díky pomalému vstřebávání, velmi silně brání odbourávání bílkovin ze svalové hmoty, po dobu až 4 hodin. Nevýhodou kaseinu je těžší stravitelnost (sráží se žaludku během trávení do „zhluků“), proto se vyrábí ve formě vazby na minerál a to nejčastěji vápník, nebo draslík. Právě tyto formy usnadňují jeho stravitelnost a využití. V současné době přichází také na trh nová, revoluční forma micelárního kaseinu, která daný problém doslova eliminuje. Další vhodnou bílkovinou, zejména pro ženy, je sojová bílkovina, opět ve formě sojového izolátu. Sojová bílkovina je po Amaranthu druhá nejplnohodnotnější rostlinná bílkovina, která má deficit esenciální (pro tělo nepostradatelné) aminokyseliny L-methioninu. Mezi její hlavní pozitiva patří vysoký obsah flavonoidů, které mají silné antioxidační a antikancerogenní (protirakovinné) účinky. Často se v tomto případě používají vícesložkové proteinové produkty založené na kombinaci uvedených složek, které jsou případně obohaceny i o vaječný albumin, který je po kaseinu druhou „nejpomalejší“ bílkovinou z hlediska vstřebávání.

Doporučené formy pro dietu, zpevnění postavy:
Kaseinát vápenatý, micelární kasein
Mléčný izolát
Sojový izolát
Kombinace uvedených složek
Legenda - používané formy bílkovin dle čistoty:

- Koncentrát: obsahuje 70 – 85 % bílkovin, zbytek tvoří nežádoucí balastní látky, u mléčných bílkovin např. laktóza. Jedná se o méně kvalitní formu bílkoviny

- Izolát: obsahuje 90 – 98 % bílkovin. Jedná se o vysokokvalitní formu bílkovin.

Poznámka: pokud se daná forma bílkoviny štěpí, vzniká hydrolyzát, pro který je charakteristický vysoký obsah volných, rychle vstřebatelných aminokyselin a jejich řetězců ve formě oligopeptidů a polypeptidů.

Jak již bylo řečeno dříve, bílkoviny, neboli proteiny jsou opravdovým základem nejen posilovacího tréninku. Proteiny jsou totiž v organismu všudypřítomné. Jsou jak častou stavební jednotkou (základ svalů, kostí i vazů), tak především součást všech enzymů, to znamená látek hlídajících a usměrňujících veškeré metabolické pochody (ano, i ty související s posilováním). My se ale nyní nebudeme zabývat metabolismem jako takovým příliš do hloubky a spíš se podíváme na bílkoviny co do jejich příjmu a zhruba si přiblížíme jejich přeměny v organismu a úskalí v jejich požívání ...

Proteiny nejsou ve své podstatě nic jiného než jen řetězec základních stavebních kamenů, a to sice aminokyselin. Takovýchto aminokyselin se v lidském těle vyskytuje 20 (v některých literaturách může být uvedeno 21). Tyto se dělí na neesenciální (tělo je dokáže vyrobit) a esenciální (obsahují některé řetězce, které tělo nedokáže připravit, a tudíž jsme odkázáni na jejich příjem v potravě). Je zajímavé, že pomocí pouhých 20 aminokyselin je možno poskládat nepřeberné množství proteinů jen jejich prostým přeskupením. Tomu se říká stavebnicový princip.
otaznik
Sacharidy - uhlohydráty 14 g 4,62 g
Průměrné nutriční informace příchuť Čokoláda
Sacharidy - uhlohydráty


Organické látky obsažené v rostlinných a živočišných tkáních. Dělí se na jednoduché sacharidy, tj. na monosacharidy (glukosa, fruktosa), a na sacharidy složené, tj. oligosacharidy (disacharid sacharosa) a polysacharidy (škrob, celulosa). Sacharidy jsou vedle bílkovin a tuků nejdůležitější základní složkou výživy.
otaznik
z toho cukry 3 g 0,99 g
Průměrné nutriční informace příchuť Čokoláda
z toho cukry


Cukry řadíme obecně mezi sacharidy. Jak již bylo v obecné kapitole o sacharidech řečeno, sacharidy dělíme dle složitosti do 3 základních skupiny: monosacharidy, oligosacharidy (disacharidy) a polysacharidy. Za cukry můžeme označit jednoduché monosacharidy (1 molekula cukerné jednotky) a disacharidy (2 molekuly cukerné jednotky). V laické veřejnosti je pojem „cukr“ užíván hlavně pro disacharid sacharózu (řepný či třtinový cukr), ačkoliv v oblasti nutričních hodnot (potravinářství) se do pojmu „cukry“, uvedených na etiketě, řadí veškeré jednoduché sacharidy v produktu obsažené.
otaznik
Tuky 37 g 12,21 g
Průměrné nutriční informace příchuť Čokoláda
Tuky


Většina lidí zápasících s tukovými polštáři si říká, jaký by byl svět bez tuků skvělý. Omyl! Nejen, že by nebyl skvělý, ale byl by zhola nemožný. Sice nám způsobuje těžké chvíle před zrcadlem, ale ve své podstatě je pro život nepostradatelným. Tuky neboli lipidy jsou totiž nejen vydatným zdrojem a rezervoárem energie, ale podílí se také na stavbě biomembrán, jsou součástí stavby orgánových struktur, jsou výchozí látkou pro stavbu některých hormonů, žlučových kyselin aj., slouží jako tepelná a mechanická izolace (třeba ledvin) a také působí jako rozpouštědlo (především vitaminů A,D,E a K a jiných látek)...

Na rozdíl o sacharidů je metabolismus tuků podstatně složitější. Zpracování začíná až ve dvanáctníku (první část tenkého střeva). Malé množství enzymů je sice již v žaludku, ale pro jejich úspěch je důležitá přítomnost žlučových kyselin, jejichž vývod ústí právě až do dvanáctníku. Žlučové kyseliny totiž působí jako emulgátory (tj. snižují povrchové napětí) tuků. To v praxi znamená že v podstatě rozbíjejí velké tukové shluky na malé a snadno zpracovatelné kapénky. Vlastním substrátem pro výrobu energie jsou pak vyšší mastné karboxylové kyseliny. Nepatrně jinak je tomu u kojenců, kteří mají mnohem větší aktivitu lipáz (enzymů štěpících tuky). Ti tedy mohou přijímat mnohem více tuků, ale za to hůře zpracovávají bílkoviny. Proto je důležité, aby pokud možno nepřecházeli předčasně na kravské mléko a zůstali na mléce mateřském. Totiž obsahuje hodně sacharidů a tuků a málo bílkovin. Ty navíc brzdí zpracování přijatého tuku.

Tuky se samozřejmě jen okamžitě nespalují (jako je tomu třeba u jednoduchých sacharidů), ale také se ukládají. Ukládají se do speciálních buněk zvaných adipocyty. Při vysokém obsahu tuku nakonec jediná kapénka vyplní prakticky celý obsah buňky a naopak. Předpokládalo se, že množství a rozložení adipocytů po těle je dědičná záležitost (to znamená že rozložení a teoreticky i obsah tuku v těle by měl být geneticky daný). Ukládání tuku podporuje jednak zvýšený příjem především jednoduchých cukrů, jednak příjem živočišných tuků.

Dobrou zprávou je, že se v současnosti věří, že jde o záležitost ovlivnitelnou, a to nejen v dětství, nýbrž i v dospělosti, což bylo dříve téměř nemyslitelné. Jinak i přeměna tukové tkáně oproti předpokladům je celkem svižná. Mluvím teď především o hnědém útrobním tuku. Podkožní tuk je totiž co do metabolismu podstatně méně aktivní. Dobrá zpráva je, že objem obou se dá snížit, a to v případě, kdy výdej energie převažuje nad příjmem (to znamená jednak dlouhotrvající výkony, jednak dlouhodobý půst). Mimo to se tuk ještě ukládá do svalů jako pohotovostní zásoba energie (jelikož zásoby glykogenu jsou malé a vydrží krátkou dobu). To ovšem funguje jen v případě, že mitochondrie (buněčné organely, které mají za úkol výrobu energie) mají k dispozici dostatek kyslíku a karnitinu (to je důležité především pro rýsovací dietu). Karnitin umíme dodat tělu uměle pomocí doplňků výživy podporujících odbourávání tuků.
otaznik
z toho nasycené mastné kyseliny 2,9 g 0,96 g
Průměrné nutriční informace příchuť Čokoláda
z toho nasycené mastné kyseliny


nasycené mastné kyseliny (NMK neboli angl. SFA). Zmíněné nasycenosti mastných kyselin souvisí s dvojnými vazbami. Ty můžeme nalézt pouze u mononenasycených (jedna dvojná vazba v řetězci) a polynenasycených (dvě a více dvojných vazeb) mastných kyselin. Mastné kyseliny můžeme dále dělit mimo jiné také dle délky řetězce, respektive podle počtu atomů uhlíku.


Mastné kyseliny s C4 – C10

Mastné kyseliny s nízkým počtem atomů uhlíku mají velmi dobrou vstřebatelnost, jelikož se skrze střevní stěnu dostávají prostou difúzí. Na rozdíl od vyšších mastných kyselin se z nich nevytvářejí tuky a přecházejí rovnou do jater, kde se za tvorby energie přeměňují na oxid uhličitý a vodu. [1]


Mastné kyseliny s C12 – C16

Tyto mastné kyseliny působí v organismu spíše negativně, jelikož mají patrný vliv na hladinu cholesterolu (cholesterolémii), a to jak toho celkového, tak i na cholesterolové frakce typu LDL a HDL.

Mastná kyselina laurová má negativní vliv na hladinu celkového cholesterolu a LDL cholesterolu. Toto zvýšení je způsobeno sníženým počtu LDL receptorů, které tak můžou navázat pouze omezené množství LDL frakce. Přebytečné molekuly LDL cholesterolu plavou v krvi a zvyšují tak riziko rozvinu aterosklerózy a kardiovaskulárních chorob. Kyselina laurová dle výzkumů neovlivňuje frakci HDL cholesterolu, ale mohla by být jistým prekurzorem pro vznik omega-3 mastných kyselin, pokud jich nemá člověk ve stravě dostatek. Pro potvrzení této informace je ale potřeba dalších studií.

Kyselina myristová má největší vliv na cholesterolémii. Zvyšuje jak hladinu LDL cholesterolu, tak i hladinu HDL cholesterolu.

Posledním zástupcem této skupiny mastných kyselin je kyselina palmitová. Spolu s kyselinou stearovou se jedná o jednu z nejvíce zastoupených NMK ve výživě člověka. Co se týče cholesterolu, tak kys. palmitová zvyšuje hladinu obou frakcí, a tím i hladinu celkového cholesterolu. Dle některých zdrojů kyselina palmitová reguluje také hladinu některých hormonů, ovlivňuje imunitní funkce a zvyšuje inzulinovou rezistenci. Z tohoto důvodu by se měli diabetici vyhýbat potravinám bohatým na tuto mastnou kyselinu.


Kyselina stearová

Na rozdíl od ostatních nasycených MK, které jsou popsány výše, disponuje kyselina stearová odlišným chováním v organismu. Tato mastná kyselina s 18 atomy uhlíku má vítaný vliv na hladinu LDL cholesterolu, kterou dokáže mírně snižovat. HDL cholesterol v jejím případě zůstává nedotčený, ale vzhledem k tomu, že snižuje celkovou hladinu cholesterolu, považuje se její vliv za příznivý, protože zlepšuje poměr mezi LDL a HDL frakcí. Dále bylo prokázáno, že kys. stearová zvyšuje inzulinosenzitivitu.

Příjem nasycených MK by měl být do 10 % z celkového denního energetického příjmu.


Každá mastná kyselina se skládá z prvků uhlíku, vodíku a kyslíku. Z chemického hlediska jsou mastné kyseliny konkrétně karboxylové kyseliny s alifatickým uhlovodíkovým řetězcem.


Nasycené mastné kyseliny

Nasycené mastné kyseliny neobsahují dvojnou vazbu. Jejich obecnou chemickou stavbu můžeme vyjádřit takto: CH3 – (CH2)n – COOH
otaznik
Vláknina 22 g 7,26 g
Průměrné nutriční informace příchuť Čokoláda
Vláknina


Skupina nestravitelných látek v rostlinných potravinách (celozrnném pečivu, ovesných vločkách, luštěninách, zelenině, ovoci). Mechanicky povzbuzuje správnou funkci střev, a podporuje tak zažívání, snižuje schopnost střeva vstřebávat škodlivé látky, tuky a cholesterol.
otaznik
Sůl 140 mg 46,2 mg
Aminokyselinové spektrum příchuť Čokoláda
ve 100 g v denní dávce 33 g
Kyselina asparagová 3415 mg 1126,95 mg
Aminokyselinové spektrum příchuť Čokoláda
Kyselina asparagová


Aminokyselina - součást svalového metabolismu, zvyšuje vytrvalost a energii.
otaznik
Kyselina glutamová 5832 mg 1924,56 mg
L-Alanin 1375 mg 453,75 mg
Aminokyselinové spektrum příchuť Čokoláda
L-Alanin


Aminokyselina - hlavní součást pojivových tkání, klíčová látka metabolismu glukózy, umožňuje dodávat svalům energii z aminokyselin.
otaznik
L-Arginin 1825 mg 602,25 mg
Aminokyselinové spektrum příchuť Čokoláda
L-Arginin


Aminokyselina - zvyšuje hladinu oxidu dusíku podporujícího růst svalů, zvyšuje uvolňování inzulinu, glukagonu a růstových hormonů, významná složka svalového metabolismu, řídí uvolňování, transport a ukládání dusíku v těle, zpomaluje úbytek svalů po námaze.
otaznik
L-Cystein 574 mg 189,42 mg
Aminokyselinové spektrum příchuť Čokoláda
L-Cystein


Aminokyselina - chrání organismus před jedy, účinky alkoholu, tabáku, významný pro růst vlasů, zvyšuje hladinu glutathionu, zvyšuje imunitu vůči AIDS.
otaznik
L-Fenylalanin 1181 mg 389,73 mg
Aminokyselinové spektrum příchuť Čokoláda
L-Fenylalanin


Aminokyselina - hlavní základní látka tyrosinu, zlepšuje náladu, zvyšuje bdělost, pomáhá při léčení deprese, zvyšuje hladinu enkefalinu, používá se při terapii bolesti, hlavní surovina k tvorbě kolagenu, potlačuje chuť k jídlu.
otaznik
L-Histidin 625 mg 206,25 mg
Aminokyselinové spektrum příchuť Čokoláda
L-Histidin


Aminokyselina - nepostradatelná pro děti, výchozí látka nervového přenašeče histaminu, dipeptidů carnosinu a homocarnosinu.
otaznik
L-Isoleucin 1496 mg 493,68 mg
Aminokyselinové spektrum příchuť Čokoláda
L-Isoleucin


Větvená aminokyselina, kterou mohou svaly využít k pokrytí zvýšené energetické potřeby.
otaznik
Glycin 1141 mg 376,53 mg
L-Leucin 2585 mg 853,05 mg
Aminokyselinové spektrum příchuť Čokoláda
L-Leucin


Větvená aminokyselina, kterou mohou svaly využít v pokrytí zvýšené energetické potřeby, suplementace chrání svaly před odbouráváním, výchozí látka enkefalinu (omezuje bolesti podobně jako endorfiny).
otaznik
L-Prolin 1513 mg 499,29 mg
Aminokyselinové spektrum příchuť Čokoláda
L-Prolin


Aminokyselina - hlavní úloha při tvorbě pojivové tkáně a stavbě srdečního svalu, hlavní součást kolagenu.
otaznik
L-Threonin 1522 mg 502,26 mg
Aminokyselinové spektrum příchuť Čokoláda
L-Threonin


Aminokyselina - nedostatek způsobuje ukládání tuku v játrech, důležitá složka kolagenu, snížená hladina u vegetariánů, posiluje imunitní systém.
otaznik
L-Lysin 2017 mg 665,61 mg
Aminokyselinové spektrum příchuť Čokoláda
L-Lysin


Aminokyselina - nízké hladiny brzdí syntézu bílkovin ve svalech a pojivových tkáních, působí proti virům, potřebný k tvorbě karnitinu, stimuluje tvorbu kolagenu, chrupavek a pojiv.
otaznik
L-Methionin 477 mg 157,41 mg
Aminokyselinové spektrum příchuť Čokoláda
L-Methionin


Aminokyselina - výchozí složka cysteinu, kreatinu a karnitinu, zvyšuje hladinu glutathionu.
otaznik
L-Tryptofan 449 mg 148,17 mg
Aminokyselinové spektrum příchuť Čokoláda
L-Tryptofan


Aminokyselina - výchozí látka nervového přenašeče serotoninu (uklidňuje), používá se k léčení nespavosti, stresu, úzkosti a deprese.
otaznik
L-Tyrosin 802 mg 264,66 mg
Aminokyselinové spektrum příchuť Čokoláda
L-Tyrosin


Aminokyselina, mozkový nutrient. Zlepšení psychické odolnosti při tělesné a duševní zátěži, podpora regenerace, výživa mozku a zraku, snižování krevního tlaku.
otaznik
L-Valin 1405 mg 463,65 mg
Aminokyselinové spektrum příchuť Čokoláda
L-Valin


Větvená aminokyselina rychle přecházející do svalů, ovlivňuje absorpci některých nervových přenašečů v mozku podobně jako tryptofan, fenylalanin a tyrosin.
otaznik
Počet dávek v balení, hromadné balení, hmotnost, sazba DPH a další údaje
Počet dávek v balení 10
Udává počet jednotlivých dávek výrobku v balení.
otaznik
Hromadné balení 1 ks
Udává počet kusů (kartonové množství) výrobku v hromadném balení (v kartonu)
otaznik
Sazba DPH 15 %
Měrná cena
coconut 94,75 Kč / 100 g
double chocolate 94,75 Kč / 100 g
skořicová sušenka 94,75 Kč / 100 g
Alternativní zboží
výrobce: Nutristar
95
(-10%) 105 Kč
výrobce: Artifex
67
(-4%) 70 Kč
akční zboží
výrobce: PROM-IN
319
(-20%) 399 Kč
Názory, otázky a odpovědi k výrobku Extrifit - Protein Nut Crunchy 400g

Ke zboží Protein Nut Crunchy 400g nebyla otevřena žádná diskuze,otázka ani odpověď. Buďte první.
Napište Váš příspěvek, otázku či recenzi.

Změna popisu a složení zboží, fotografií a cen vyhrazena. Etiketa výrobku a jeho balení se může lišit od zobrazené verze v závislosti na aktuálním balení od výrobce

0 kusů 0
377 461 999, 373 701 730
fitsport@fitsport.eu



Použité obrázky jsou ze serveru
Copyright (c) 123RF Stock Photos